Ponting inženirski biro d.o.o. je podjetje, kjer se ukvarjamo s projektiranjem zahtevnih inženirskih objektov in konstrukcij, predvsem vseh vrst premostitvenih objektov (viadukti, mostovi, nadvozi, podvozi,…). Ob projektiranju preučujemo tudi posebne postopke gradnje premostitvenih objektov, kot so prosto-konzolna gradnja, postopno narivanje, gradnja po poljih, segmentna gradnja itd. in smo tudi pravi naslov, ko gre za projektiranje objektov in konstrukcij pod zemljo in vodo (specialna temeljenja, galerije, tuneli, portali, …). Ukvarjamo se tudi s presojo stabilnosti objektov ter s statičnimi in dinamičnimi preračuni zahtevnejših objektov in konstrukcij na področju nizkih in visokih gradenj.

Ponting inženirski biro d.o.o. deluje od leta 1990, ko sta ga ustanovila Viktor Markelj in Marjan Pipenbaher. Danes skupina strokovnjakov na podlagi več letnih izkušenj in s pomočjo najnovejše računalniške tehnologije izdeluje projekte (načrti, statične in dinamične analize, projektantski predračuni,…) tako za gradnjo novih, kot tudi za rekonstrukcijo in sanacijo starejših oziroma poškodovanih, premostitvenih objektov vseh vrst.

Ponting inženirski biro d.o.o. tako združuje strokovno znanje, večletne izkušnje, kreativnost, predanost delu, najnovejše računalniške tehnologije, profesionalnost, razvoj gradbenih tehnologij, najnovejša teoretična spoznanja ter praktično znanje in izkušnje, tako da investitorjem in izvajalcem zagotavljamo tehnično usklajeno, znanstveno raziskano in ekonomično upravičeno izvedbo projektov.

 

Ponting inženirski biro d.o.o. . Strossmayerjeva 28 . 2000 Maribor . Slovenija
T: +386 2 234 40 60 (61) . F: +386 2 234 40 66 . E: ponting(at)ponting.si

TRR: IBAN SI56 0451 5000 0518 197 (NKBM)
ID za DDV.: SI 90414411
Matična št.: 5303516000

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.
Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletne strani in z analizo obiska spletno mesto izboljšujemo.
S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov.
Več o uporabi piškotkov.
POTRJUJEM, DA SEM SEZNANJEN