17.10.2018

Posebno priznanje mesta Gdansk za dvižni peš most

Ponting je prejel nagrado mesta Gdansk za najboljšo arhitekturno realizacijo v preteklih dveh letih 2016 in 2017. Nagrada je bila podeljena za zasnovo, projekt in izvedbo  novega dvižnega mostu čez reko Motławo, ki povezuje zgodovinsko staro mestno jedro z otokom Ołowianka.

Dvižni most za pešce v Gdansku

18.09.2018

Most za pešce v Tremerjah

Glavna nosilna konstrukcija mostu je bila uspešno sestavljena in zmontirana na končni lokaciji. 92 m dolga konstrukcija je postavljena na dve začasni podpori v rečni strugi in oba opornika na obrežjih. Trenutno se nosilna jeklena konstrukcija vari v celoto, ko bo dosegla svojo končno dolžino z glavnim razponom 80 m.

17.09.2018

Most Ada Huja

Po uspešni udeležbi na razpisu je Ponting začel načrtovati nov most čez reko Donavo v Beogradu (Srbija) - most Ada Huja. Most, s svojimi pristopi, je dolg skoraj 3.500 m, pri čemer premošča Donavo v dolžini približno 1250 m, z glavnim razponom okoli 200 m. Ponting je partner v projektni skupini, skupaj z DB Inženjering d.o.o. (Beograd / Srbija) in Gradis BP d.o.o. (Maribor / Slovenija).

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.
Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletne strani in z analizo obiska spletno mesto izboljšujemo.
S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov.
Več o uporabi piškotkov.
POTRJUJEM, DA SEM SEZNANJEN